Forskellige grader af advokat

En nyuddannet advokat har kun møderet i Byretten, der er den laveste retsinstans. Når advokaten har opnået erfaring som procedør, kan den pågældende opnå møderet i Landsretten, som er den midterste retsinstans. Advokaten i Silkeborg skal dog først fuldføre to prøvesager i Landsretten for at kunne opnå dette.

Herefter må advokaten tilføje et (L) efter sit navn. Den øverste retsinstans er Højesteret. Opnår advokaten møderet her, må den pågældende tilføje et (H) efter navnet. Advokatens ret til at føre sager højt op i domstolssystemet har stor betydning i ankesager.

få 3 tilbud på en billig advokat fra silkeborg

Har man en sag, som bliver anket til en højere retsinstans end advokaten har møderet i, kan man blive nødt til at skifte advokaten ud. En advokats møderet har som regel også indvirkning på advokatens pris. En advokat med møderet i Højesteret er sandsynligvis dyrere, end en advokat som kun har møderet i Byretten.

Problemer med en tilstandsrapport er ligeledes et område, hvor en advokat kan være behjælpelig. Spar op til 25 procent på en billig og effektiv advokat – få 3 tilbud – gratis og uforpligtende.

Testamenter, ægtepagter og særeje

Få i god tid checket testamenter og ægtepagter igennem. Familier i dagens Danmark består ikke længere af kernefamilien med mor, far og fælles børn. I dag er der ofte børn fra både tidligere og nuværende forhold, og det er derfor vigtigt at tage stilling til, hvad der skal ske med formuen.

Det kan blive ganske tilfældigt, hvilke børn der ender med at arve, hvis man ikke opretter et testamente. For at undgå, at det offentlige beslutter, hvad der skal ske med din formue når du dør, anbefaler vi at du får udarbejdet et testamente hos en advokat.

Som bekendt skal der betales afgift til staten, når man arver. Det er derfor en rigtig god idé at overdrage (forære) penge og ejendom i god tid mens man stadig er i live og ved sine fulde fem. På den måde skal arvingerne ikke betale mere end højst nødvendigt i arveafgift.

En advokat fører din sag i byretten

Her er 5 eksempler på emner som en advokat kan hjælpe med:

  • Advokatforbehold
  • Bestyrelsesarbejde
  • Ejeraftaler
  • Grønlandsk-danske retsforhold
  • Kollektiv arbejdsret

Hvad koster en advokat til dødsbo?

Vi anbefaler at tilknytte en kvalitetssikret advokat, når et dødsbo skal afvikles. Med en advokat ved din side sikrer du dig, at boet bliver afvikler korrekt efter loven, og at diverse tidsfrister bliver overholdt. Indhent 3 gratis tilbud og spar mange penge på advokatsalæret.

Da der er fri prisdannelse og komkurrence for advokater i Danmark, vil man erfare, at der er store prisforskelle på advokathjælp til dødsboer, og du kan derfor nemt risikere at betale for meget. Benyt dig derfor af vores gratis tjeneste og sikre dig, at du ikke kommer til at betale for meget.

Advokatbistand i Silkeborg i forbindelse med afvikling af et dødsbo er ikke billigt. Du kan forvente at skulle betale minimum 60.000 DKK for et bo af en værdi på 3,5 millioner. Netop derfor vælger nogle efterladte også, at skifte boet på egen hånd med den risiko det nu indebærer. En bedre løsning er at bestille 3 gratis tilbud på advokathjælp.

få 3 tilbud på en billig advokat fra silkeborg

3 comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.