Støvfri parketgulvslibning – En ansigtsløftning til dine gulve

Før vi begynder den første gulvslibning af et parketgulv, skal vi først reparere de beskadigede træafsnit eller udskifte dem. Slibeprocessen til parketgulve kræver absolut opmærksomhed fra master gulvsliber på grund af gulvets natur, blokernes forskellige retninger og træstrømmen. 

Gulvafslibningsguide.dk´s partnere har et unikt slibesystem, der er 99% støvfrit og sundt for dig og din familie. Vi forstår, at hver parketgulv er unik, og vi vil gøre alt for at sikre, at dit parketgulvs gulvslibning og finish opnår de ønskede resultater.

Hvis lameller eller sektioner af parketgulvet er blevet udskiftet, skal en 2. eller 3. gang slibning udføres for at niveauere dit parketgulv, da de udskiftelige lameller bliver højere end de gamle.

Parketgulv efterbehandling – lakeret, olieret eller ludbehandlet?

Efter slibningsprocedurerne på parketgulvet kan du vælge en olie, lak eller glasur til parketten. Dette er værd at besværet, især da du får mulighed for at farve træet.

Gulvafslibningsguide.dk og vores partner gulvslibere

Hvis du vil have din eksisterende parketgulve slebet for at genopdage den naturlige skønhed, kan Gulvafslibningsguide.dk og vore partner gulvslibere give dig den ekspertise, du har brug for. Vi kan slibe og reparere alle slags trægulve.

Støvfri gulvslibning – En ansigtsløftning til gamle gulve!

Din parketgulve er træt. Det har mistet sin glans. I områder med høj trafik er det ligefrem nøgent. Lakken er væk. Vi er her for at hjælpe dig. Vores støvfri gulvslibemaskine er det sikreste, reneste og mest miljøvenlige valg.

Vi tilbyder et unikt slibesystem, der er 99% støvfrit og sundt for dig og din familie. Vi forstår, at hvert trægulv er unikt, og vi vil gøre alt for at sikre, at parketgulvets tilstand opnår de ønskede resultater.

Parketmønstre er helt geometriske og danner ofte firkantede, trekantede og diamantdesigner. Det mest populære parketmønster er sildben. Sildbenet mønster er et arrangement af rektangler, der anvendes som gulvfliser, såkaldt for lighed med skelet af en fisk som silden.

Parket er en form for træ kunst. Det er en slags dekoration, som snedkeren bygger ud af stykker finer, som han / hun skærer i henhold til et design for at give hver en særlig form; han samler dem og danner dem i en hel, der er bundet til en støtte, såsom et gulv eller et møbel.

Gulvafslibningsguide.dk og dets gulvslibere i Aalborg tilbyder deres parketgulvsservice med de nyeste støvfrie, miljøvenlige gulvslibeværktøjer i det store Danmarks område og omgivelserne. Almindeligt slibemiddel giver en massiv mængde støv, som kan spredes over hele huset. Træstøvet, der produceres ved traditionel slibning, udgør mange sundhedsrisici.

Spar 33% med 3 tilbud på Aalborg gulvslibning

Lad erfarne og rigtige gulvmandvirksomheder i 9000 Aalborg (eksempelvis Alverdens Gulve ApS) stå for den indsendte gulvsliber opgave. Skal du bruge et godt tilbud? Løsningen på den udfordring finder du uden tvivl på 3forsikringstilbud.dk. Benyt 3forsikringstilbud.dk i dag og få rabat (rundt regnet 32%) ved en fortrinlig og utrættelig gulvmand i 9000 Aalborg.

Gulvsliberekspert Esmarelda Jacobsen er konsulent i gulvslibererhvervet og tilråder, at fagfolk skal holde sig til professionelle efterbehandlingsprodukter. Typiske gulvsliberfirmaer i Aalborg arbejder udelukkende med holdbare mærker som f.eks.:

  • Moland Nåletræslud
  • Pinotex Gulvsæbe
  • Faxe Hvid Lud
  • Timberex Grundolie
  • Floorcoat Naturolie

One comment

Comments are closed.