Få virkelig nemt den allerbedste tilbudspris på enhver maler tilbudopgave på mindre end 32 timer – tillige med uanmindelig godt nedslag i prisen. Indsend din opgave nu og find en billig maler!

Forskning viser, at de tre mest appetitvækkende farver er røde, gule og orange. De mindst appetitvækkende farver er blå, sort og lilla. Husk dette, når du vælger farver til din butik. Mens lyse farver som rød, orange og gul er stimulerende, vil du ikke have disse farver i store områder, eller det kan få folk til at føle sig ængstelige. Brug dem i stedet for at fremhæve salg eller få områder med specialvarer til at dukke op.

Undersøgelser har vist, at farve kan få en kunde til at købe en impuls så meget som 85-90% af tiden. Det står derfor grunden til, at de farver, du bruger i din købmand, kan have stor indflydelse på dine kunder og hvor meget de bruger.

Billig Maler Tilbud 110% gratis

Overvej dit logo, når du vælger malingsfarver. Hvis du kan indarbejde disse farver i hele butikken, går det langt i retning af branding. Selv blues, sorte og lilla kan fungere, hvis de er i dit logo, og du bruger dem omhyggeligt.

Er det tid til at overveje at male din købmand? Billig maler har et personale af ekspertfarvekonsulenter og malingprofessionelle, der er klar til at hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning om at male din butik. Kontakt os og tal med vores venlige personale om et nyt kig på din købmand.

Vil vask af dine malede vægge ødelægge dem?

Før eller senere bliver du nødt til at vaske dine vægge. Hvis du har små børn, så glem det senere. Det bliver hurtigere med 3 malertilbud.
Det samme med rygere, kæledyr og vidåbne vinduer under en støvstorm. Det er bare en simpel kendsgerning i livet. Vægge bliver snavsede. Snavs skal vaskes. Hvis du er som de fleste af os, er dine vægge malet. Så vil ødelægge dem ved at vaske dine malede vægge? Det lige svar er, måske. Det afhænger af, hvilken slags maling der er på dine vægge, hvad du bruger til at rengøre dem, og hvor beskidte de er. Klar til at nedbryde det? Læs videre for nogle tip om vask af dine malede vægge.

Måske du i stedet har brug for en billig murer – Det klarer vi også!

One comment

Comments are closed.