Få gratis op til tre eftertragtede flyttetilbud på en billig og potentiel flyttemand i nærheden af Århus. Ved en forestående flytning, er der normalt en stribe spørgsmål, der presser sig på. Hvilken flytteforretning har det bedste renomme og hvilken flyttemand har det dårligste? Er det muligt at finde en certificeret flyttemand nær dig til en fornuftig pris? Hvad adskiller de relevante flyttefirmaer? Hvilke selskaber leverer netop den assistance jeg leder efter? Hvad koster en flytning? Dette er eks. på spørgsmål der skal besvares, inden du skal flytte

Sådan får du 3 gode flyttemand tilbud

Det kan være træls at skulle planlægge en flytning alene. Websitet Billig-flyttemand.dk er en gratis internet løsning, der sammen med firmaet Servicebyen A/S har gennemgået de fleste flyttemænd i hele landet med fokus på en stribe kriterier som f.ex. troværdighed, kvalitet og garantiordning.

Alle disse flyttevirksomheder får muligheden for at byde på din flytning og de 3 flyttemænd, der er hurtigst, modtager dit telefonnummer og efterfølgende give et tilbud eller komme med nogle spørgsmål forinden bindende tilbud leveres.

Har du brug for opmagasinering af dine ting i et stykke tid så har mange flyttefirmaer i Horsens området denne service. Dit indbo bliver stillet på et lagerhotel i tempererede, tørre rum med vagt og alle genstande er forsikret. Hvis du har besluttet at pakke selv, bør du vide, at den aktive forsikring kun omfatter eksterne skader.

Lån af flyttekasser

Flyttefirmaerne bør sammenlignes ikke kun på prisen men desuden på, om de har tid til at komme præcis den dag der passer i dit tidsskema, om du kan låne flyttekasser og så videre.

Indrøm det bare – at flytte tunge møbler og andre uhåndterbare genstande er besværligt – det tager timer og det kan faktisk være forbundet med risiko. Du kan lædere rygsøjlen eller andre parter af kroppen, når du selv starter på at flytte tunge ejendele. Der er tilmed fare for at du taber ejendele så de går i tusind stykker. Løsningen er at hyre en autoriseret flyttemand, som er trænet i at behandle tunge ting og i at undgå at tabe ting. Oveni er han også, på grund af sin store erfaring, meget mere kompetent end dig.

Ved en lille flytteopgave benyttes almindeligvis to mænd og en lastvogn. I tilfælde af større flytninger kan der indsættes både flere flyttemænd og flere og større flyttebiler. Vores godkendte samarbejdspartnere har lastvogne i alle størrelser lige fra 2 til 97 kubikmeter.

Fra leveringen stod det klart, at det ville volde værkstedspersonalet vanskeligheder at sørge for vedligeholdelse at den meget komplicerede materielpark. Løsningen blev opførelse af en helt ny værkstedsbygning til over en million kroner, hvor alle flyttebiler nu serviceres.

One comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.